لیست اختراعات محمد صلاحی نژاد
آب شيرين كن خورشيدي فعال مجهز به لوله هاي تقطير جاسازي شده در بستر خاك به گونه اي است كه به وسيله انتقال هواي مرطوب در سطح زمين، به لوله هايي كه در زير خاك مدفون مي باشند، هوا چگالش مي يابد (به علت خنك تر بودن زير زمين نسبت به سطح آن، زمين همانند چگالنده عمل مي كند) و آب شيرين توليد مي شود. اين دستگاه متشكل از مخزن جمع آوري آب شور، فن، لوله و اتصالات، هيتر، پمپ آب و مخزن آب شيرين مي با شد. آب شور (آب مورد نظر جهت شيرين سازي) توسط پمپ به درون مخزن هدايت مي شود. اين آب توسط نور خورشيد با توجه به جنس مخزن كه در جذب نور و تبديل نور به گرما نقشي موثر دارد به دما و رطوبت مورد نظر مي رسد سپس رطوبت حاصل توسط فن كه در ارتفاع مناسبي از مخزن طراحي شده است به درون لوله هايي كه در زير خاك تعبيه شده است هدايت مي شود. هواي گرم و مرطوب درون لوله ها با سرمايش زير زمين تبادل حرارت مي كند. اين كاهش دما و سرمايش باعث تغيير فاز هواي درون لوله از بخار به آب مي شود. آب شيرين توليد شده نيز در انتها براي مصارف گوناگون قابل جمع آوري شدن است. لازم به ذكر است كه آب شور درون مخزن توسط يك سيستم چرخشي از طريق پمپ تخليه ميشود.
دستگاه استحصال آب شيرين در فرآيند هدايت رطوبت توليد شده در حين استحمام به لوله¬هاي تقطير به گونه¬اي است كه به وسيله انتقال هواي مرطوب و بخار در حمام، به لوله¬هايي كه بيرون از فضاي حمام تعبيه شده است، هوا و رطوبت چگالش مي¬يابد (به علت خنك¬تر بودن فضاي بيرون نسبت به داخل، فضاي بيرون و نوع جنس لوله مدنظر همانند چگالنده عمل مي¬كند) و آب توليد مي¬شود. اين سيستم متشكل از مخزن جمع آوري آب شيرين، فن داخلي، لوله و اتصالات و فن خارجي مي¬باشد. بخار و رطوبت موجود در فضاي گرم حمام توسط فن كه در ارتفاع مناسبي از اتاقك حمام طراحي و جاسازي شده است به درون لوله¬هايي كه در فضاي بيرون از حمام تعبيه شده است هدايت مي¬شود. هواي گرم و رطوبت موجود در لوله با سرمايشي كه به واسطه جنس لوله به جهت انتقال حرارت بالاي لوله در آن به وجود مي¬آيد و همين¬طور فن خارجي تعبيه شده در پشت لوله¬ها، با محيط بيرون تبادل حرارت مي¬كند. اين كاهش دما و سرمايش باعث تغيير فاز هوا و رطوبت درون لوله از بخار به آب مي¬شود. آب توليد شده نيز در انتها براي مصارف گوناگون در داخل و خارج از ساختمان قابل جمع¬آوري شدن است.
دستگاه بازيافت گرما از طريق هدايت كنترل شده ي انرژي حرارتي لامپ در ساختمان، متشكل از كانال اصلي گيرنده ي گرماي توليدي لامپ ها (كانال جمع آوري و هدايت گرماي لامپ ها)، فن هاي مكنده ي ورودي به ساختمان، فن هاي مكنده ي خروجي از ساختمان و دريچه هاي قابل تنظيم ورود و خروج هواي گرم داخل كانال اصلي (وابسته به نوع فصل سال و نوع نياز به گرمايش) مي باشد. كانال اصلي با عبور از بالاي تمام لامپ هاي روشن، گرما را از طريق فن هاي مكنده از لامپ و فضاي اطراف آن گرفته و اين گرما را در محلي ديگر از خانه، به داخل و يا خارج از خانه هدايت مي كند.اين دستگاه به گونه ايي است كه با هدايت انرژي گرمايي توليد شده در لامپ هاي روشن، از يك طرف بسته به نياز، بخشي از انرژي گرمايي فضاي خانه را تامين مي كند و از طرفي ديگر با ايجاد تهويه اطراف هر لامپ، باعث بهبود عملكرد و افزايش عمر لامپ مي شود.
ذخيره ساز انرژي حرارتي توليد شده ي سيستم هاي گرمايشي گلخانه از طريق شن به گونه ايي است كه با استفاده از ظرفيت و قابليت بالاي شن در ذخيره سازي انرژي گرمايي، بخش اعظمي از انرژي حرارتي مورد نياز فضاي گلخانه ذخيره مي شود و در زمان هايي كه محدوديت استفاده از منبع حرارتي وجود دارد و براي كاهش ميزان مصرف سوخت و افزايش عمر منبع حرارتي، مي توان از اين دستگاه ذخيره ساز جهت تامين انرژي گرمايي مورد نياز گلخانه بهره برد. اين سيستم متشكل از دستگاه گرمايشي گلخانه (مي تواند هر نوع دستگاه گرمايشي اعم از بنزيني، گازوئيلي، گازي و خورشيدي و ...باشد )، شن، محفظه ي فولادي شن، لوله هاي هدايت انتقال گرما از منبع حرارتي به محفظه ي فولادي شن، لوله هاي انتقال سيال عامل جهت گرمايش سيال و درپوش محفظه شن تشكيل شده است. با انتقال گرما از منبع حرارتي (هيتر) گلخانه به محفظه شني، شن داغ مي شود. با بهره گيري از ظرفيت حرارتي بالاي شن و توانايي شن در حفظ و ذخيره حرارت و گرما، مي توان ساعت ها و حتي روز ها از اين گرماي ذخيره شده جهت گرمايش لوله هاي انتقال سيال عامل براي پخش حرارت در گل خانه استفاده كرد.
سيستم ايمني آسانسور با كاهش تدريجي سرعت مجهز به ريل هاي راهنماي زاويه دار نسبت به خط عمود در چاه آسانسور، پس از سقوط ، متشكل از چهار ريل (فك) زاويه دار در چهار طرف چاه آسانسور مي باشد. هر فك به سه فنر با ضرايب سختي و جنس متفاوت تجهيز شده است. در شرايط پس از سقوط، زماني كه كابين با سرعت از طبقه اول عبور مي كند و در لحظه ورود به چاه آسانسور، چهارطرف گوشه ي كابين كه به كفشك هاي خميده مجهز شده است به روي فك هاي زاويه دار مي نشيند و همزمان عمل اصطكاك و فشرده شدن فنرها به واسطه ي زاويه دار بودن ريل ها (فك) در چهار طرف انجام مي شود. با پايين آمدن كابين در چاه، نيرويي از طرف ريل هاي زاويه دار و فنر ها به كابين اعمال مي شود. با افزايش ضريب سختي فنر از بالا به پايين، هرچه كابين در حال سقوط پايين تر رود، نيروي بيشتري از طرف فك و فنر به آن اعمال مي شود، در نتيجه سرعت كابين در حال سقوط به ميزان بيشتري كاهش مي يابد. لذا در نهايت منجر به ايستادن كامل كابين و مهار كابين خواهد شد. از طرفي ديگر، به واسطه حفظ حالت گوه ايي چاه (مسير حركت كابين در چاه) و جلوگيري از عمود شدن فك ها جهت مهار كابين در اين فضاي گوه ايي شكل، در انتهاي مسير، ضربه گيرهايي در منتهي اليه نشيمن گاه هر فك تعبيه شده است، تا ميزان درگيري كابين و فك ها را تا انتهاي مسير سقوط حفظ كند.
موارد یافت شده: 5